de Camping

Rust, natuur, boerderijdieren, streekgerechten dat is kamperen bij de boer.

We hebben één doel

Dat U het hier naar Uw zin heeft.

Aan de Buitendijk 140a in Hank Nbr.) vind U onze boerderij camping pal naast het Nationaal Park De Biesbosch, een avontuurlijk doolhof van rivieren, met eilandjes met wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water.

Voorzieningen op de camping: water, stroom, wifi (op aanvraag via coupon), toiletten en doucheruimte zijn voorhanden alsmede een gezellige recreatieruimte bij de streekgerechten in de boerderij winkel.

Tevens beschikken wij over 2 blokhutten voor de verhuur geschikt tot max 4 personen, tarieven op aanvraag bij Ma Noorloos.

SVR kamperen bij de boer

Rust, ruimte en natuur: dát ervaart u op een kleinschalige camping op het platteland. Geniet van de boerengastvrijheid op één van onze 2000 aangesloten campings in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Tsjechië én andere landen in Europa en daarbuiten. Klik op het SVR logo en u kunt hen bezoeken.

Wat is er zoal in de buurt te doen:


Nationaal Park De Biesbosch

(klik op het plaatje voor de link)

In De Biesbosch is er van alles te beleven! Gratis en voor niets geniet je er van de prachtige natuur die het gebied rijk is, maar voor een écht avontuur ga je actief op pad vanaf het water, te voet of met de fiets.

wandelroute langs de Biesbosch (23 km)

(klik op het plaatje voor de link)

Soms denk je alle plekjes in je eigen omgeving wel zo’n beetje te kennen. Hoe verrassend is het dan om toch iets nieuws te ontdekken! En niet zomaar iets, maar iets waar je graag anderen ook mee naartoe wilt nemen omdat het zo’n grote indruk op je heeft gemaakt. Dat soort plekjes vind je langs het Oostwaardpad; een wandelroute in de Oostwaard aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. De route loopt langs en over akkers en kreken. Je wandelt, verwonderd je en vaart met een trekpontje over het watertje Bakkerskil.

kanoën bij fort Altena

(klik op het plaatje voor de link)

Vertrek vanaf Fort Altena en maak een rondje in de prachtige, natuurrijke omgeving. Van ons krijg je natuurlijk de kanoroute mee! Kies voor 2- of 4 uur kanoën in combinatie met een rijkelijke gevulde picknickmand, een ambachtelijke lunch of heerlijk 3-gangendiner in onze gezellige Brasserie. Kijk ook even op de outdoor activiteiten.

Kom gerust even langs of bel voor informatie.